Kersen-chocolade cakemix

3,75

Beschrijving

Benodigdheden:

  • 400 gram mix voor kersen-chocoladecake
  • 200 gram zachte boter
  • 3 eieren
  • 3 eetlepels water

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng de eieren, het water en de zachte boter. Voeg de cakemix toe en maak in 3 minuten een glad beslag. Doe het beslag in een met boter ingevet cakeblik en bak de cake gedurende circa 60-70 minuten op 160 graden (hete lucht 20 graden lager).

 

Ingrediënten: 

Tarwebloem, suiker, rijsmiddel (E450a, E500), gedr.glucosestroop, emulgator (E471, E472b), melkeiwit, magere cacaopoeder, cacaoboter (melk), verdikkingsmiddel (E415), emulgator (E322), dextrose, aroma, sojabloem

Aanvullende informatie

Gewicht 0,410 kg